Someday in Paris....
Lalaland ~

Find others in the picture below



Holla~ . Welcome peeps . Thanks for landing on my site ^-^


ChitChat

Let's talk here!



Credits

Template by: Novita Lesyani
Basecode by: Nurul Atiqah
Owner: Farrah Alena Zulkifli



#Lokalah Street Brand


Assalamualaikum. Hi there !

Setelah sekian lama tak buat new entry, akhirnya ada jugak new update . Hari ni fara nak share sikit dengan korang pasal baju lokalah ni . Kepada korang-korang yang berminat dengan baju lokalah ni okay boleh teruskan membaca haha .

Akhirnya setelah sekian lama menunggu, release jugak baju lokalah yang diberi nama "KAKU" . Kenapa kaku ek ? hahah entahlaa nak . Fara just tolong member promote baju ni je . So kalau nak tahu kenapa KAKU boleh tanya founder sendiri okay .

Taraaaaa .... haaa ini lah dia baju KAKU . Cantik kan ? Aipp jgn terkaku tengok model pulak hahaha


So tunggu apa lagi . Grab one now and lets be KAKUrians together with me . For more information korang boleh menapak dekat instagram @kakuapparel . Haaa dekat situ korang boleh lah nak tanya macam2 if berminat nak tahu pasal baju KAKU ni. Please give us a good feedback okay .