Someday in Paris....
Lalaland ~

Find others in the picture below



Holla~ . Welcome peeps . Thanks for landing on my site ^-^


ChitChat

Let's talk here!



Credits

Template by: Novita Lesyani
Basecode by: Nurul Atiqah
Owner: Farrah Alena Zulkifli



The End Of Semester 1

Salam 1 Blogger

Yeaayyyy after a long time I'm back !! Ghindu gila nak buat entry . Before this memang banyak kali terniat nak buat entry tapi bila dah bukak blog tiba-tiba jadi malas pulak . 

Now I'm a student, yeaayy . haha . Farra now study dekat UiTM Sri Iskandar, Dip. In Accounting . Farra memang aim accounting since form 3 lagi and alhamdulillah tercapai apa yang farra nak . First thing yang farra takut bila dah masuk alam uni. ni "kawan" . Yess takut gila . Tapi alhamdulillah roomates and classmates farra semuanya okay . Semuanya farra boleh get in #sembilanlima #sembilanenam

Kalau nak cerita semuanya memang panjang laa post ni jawabnya . So farra shortkan "now semester 1 -The End-" . Banyak sgt moments sepanjang sem 1 di Kampus Sri Iskandar . Next sem farra pinda new campus, Tapah yaww ! hehe . Excited gila nak pindah Tapah sebab cantik and baru tapi .... haiih dekat sana macam tak de life je . Tak ada Billion . Tak ada wayang . haiih . Semuanya dalam proses nak membangun . Tak pelaa terima seadanya, haha

Okay laa . Dah tak tahu nak ceghita apa lagi . Next time farra buat entry lagi if free, insyaallah . 



*Syira, Eyla, Me, Effa, Balqis, Asma, Wana*


*last payypeerrr*


*selfie dengan Madam Mary (ELC120)*


*another selfie dengan Miss Anis (ECO162)*


*Fakulti Perakaunan*


*teringin mempelam katanya, haha*


*yeaahhh memang kami kaki selfie, pantang bila ada iPhone*


*last class dengan Puan Hazwani (MGT153)*


*after paper FAR110 teruss keluar tengok wayang . release seteghesss*


*sayang korang wehh . now dah start ghindu padahal baru je start sem break*


Haaa amikk kau . Kemain banyak lagi gambar . Sebenarnya banyak lagi tapi cukup laa ni je . Okay bye !